Herhalingsavonden

De beheerder van ons gebouw heeft het bestuur gevraagd om een keuze te maken in de avonden dat het gebouw door onze vereniging gehuurd wordt.

Omdat wij als vereniging nu de woensdag en donderdag maar voor een paar avonden per seizoen claimen,  kan hij deze woensdag en donderdag niet meer aan derden verhuren.

Het bestuur heeft de keuze gemaakt om de donderdagavond te laten vervallen en alleen op de woensdagavonden nog een herhalingscursus te organiseren. Deze beslissing is genomen op basis van het feit dat een deel van de donderdagavond groep heeft aangegeven volgend seizoen in een ochtendgroep de herhalingslessen te willen gaan volgen.

Tevens is het bestuur voornemens om in overleg met de docente(n) een herhalingsdag te organiseren.  Deze zal waarschijnlijk halverwege het nieuwe seizoen op een zaterdag worden ingepland. Houd hiervoor deze website en nieuwsbrief in de gaten.